Selamlar arkadaşlar bu akşam vatandan xbox one forza bundle paketini aldım.ilave olarakta fifa 15 kutulu oyun aldım ilk aldığım konsolda ses gelme sorunu ve güncelleme yapmama durumlarını yaşadım ve iade edip yenisi ile değiştirdim. yeni aldığım konsolada güncelleme yaptım ve cihazı açtım şükür fakat fifa yı taktım ve oyun sadece kick off modunda oynanıyor.diğer modlara giremiyorum,oyun menüsünde installation in progress %99 da takılmış durumda. ayrıca içinden gelen kodlu forza nın kodunu tanıttım ama hata veriyor,indiremiyorum(14 günlük gold üyeliği aktif ettim) arayüz yada işte diğer adıyla dashboard facia-kontroller facia (ps4 te kullanıyorum-onun gözünü seveyim) neyse xbox 360 ta oyunlar hdd ye falan yükleniyordu bundada böylemi acaba,nerde hata yapıyorum bilemedim,yardımcı olursanız sevinirim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Modem nat ayari yapili arkadaşlar .FIFA tam 7 saat te (CD si olmasına rağmen)yüklendi.forzada Xbox mağazadan iniyor.50 GB anca iner tabi. Oyunlari CD den mi oynayacagiz yoksa illaki tüm oyunu HDDye yukleyecekmiyiz?
cd li olmasına rağmen nasıl o kadar uzun yüklenmiş olabilir garip. Ben fifa15 in digital download ını 6-7 saatte indirip kurdum. Oyun cdlide olsa hdd e yüklemek zorundasın. Ama bildiğim kadarıyla 1 tb hdd e kadar hard disk bağlayabiliyorsun. Sıkıntı olacagını sanmıyorum.
cd li olmasına rağmen nasıl o kadar uzun yüklenmiş olabilir garip. Ben fifa15 in digital download ını 6-7 saatte indirip kurdum. Oyun cdlide olsa hdd e yüklemek zorundasın. Ama bildiğim kadarıyla 1 tb hdd e kadar hard disk bağlayabiliyorsun. Sıkıntı olacagını sanmıyorum.
ilk aldığım konsolda ses gelme sorunu ve güncelleme yapmama durumlarını yaşadım ve iade edip yenisi ile değiştirdim.
yeni aldığım konsolada güncelleme yaptım ve cihazı açtım şükür
fakat fifa yı taktım ve oyun sadece kick off modunda oynanıyor.diğer modlara giremiyorum,oyun menüsünde installation in progress %99 da takılmış durumda.
ayrıca içinden gelen kodlu forza nın kodunu tanıttım ama hata veriyor,indiremiyorum(14 günlük gold üyeliği aktif ettim) arayüz yada işte diğer adıyla dashboard facia-kontroller facia (ps4 te kullanıyorum-onun gözünü seveyim)
neyse xbox 360 ta oyunlar hdd ye falan yükleniyordu bundada böylemi acaba,nerde hata yapıyorum bilemedim,yardımcı olursanız sevinirim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.