Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
316
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xbox 360 joystick
K
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Daha önce hem aliexpress ten hemde tr deki satıcılardan çeşitli 360 joystickleri aldım fakat hepsinin analog stiklerinde sensitivity problemi var. Analog stickten çok d pad gibi çalışıyorlar. Var mı bildiğiniz orjinali gibi çalışan xbox 360 kontrolcüsü? Kablolu kablosuz farketmez.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
5 yıl
Yarbay

forumun ikinciel bölümüne bak az kullanılmış orjinal al



K
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

İkinci el temiz bulunmuyor konsulun yaşı nedeniyle. Satanlarda genelde konsolla beraber satıyorlar. Emin olsam orjinal ve temiz olduğuna, 400-500 lira verip bir konsol daha alacam...



M
5 yıl
Çavuş

Hocam bende aynı sorundan muzdaribim. Gamepad arayıp duruyorum. İnternette orjinal diye satılanların hepsi yan sanayi. Çakma ürünler. Ve orjinal fiyatına satıyorlar. 2 el temiz bulmaktan başka çare göremiyorum malesef. :(



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.