Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
272
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XBOB 360 FANI ÇALIŞMIYOR
U
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Selamlar abiler kardeşler 2015 yılında aldığım xbox 360 cihazım bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu ancak bugün oynamak için açtığımda oyuna girdikten hemen birkaç dakika sonra ekrana xbox 360 aşırı ısındığı için kapatılacak tarzında bir yazı geldi kapatıp açmak hiçbir işe yaramadı zaten cihazı açtığımda ufak bir ses bile gelmiyor çünkü fanı çalışmıyor bu yüzdende aşırı ısınıp kendisini kapatıyor.Soracak olursanız cihazı bir kere bile temizlemedim içini açmayı denedim ancak gerekli tornavidadan bende olmadığı için açamadım.Cihazı açmadan fanın deliklerinden süpürge ile üzerindeki tozları almayı denedim.Süpürgeyle çekerken fan gayet güzel dönüyordu yani bir sıkışma veya o tarz bir durumun söz konusu olduğunu sanmıyorum.Ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İyi günler dilerim..



P
4 yıl
Onbaşı

Yaşadığın şehirde güvenilir bir konsol teknik servisi varsa oraya götür elektrik ile ilgili bir sorundur yuksek ihtimal fana elektrik gitmiyordur.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
4 yıl
Yarbay

istanbulda yaşıyorsan yazıcıoğlunda mevlüt abi var üst katlarda o ilgilenir



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.