Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
465
Tıklama
0
Öne Çıkarma
x calibre 600w vs builder vs 450w?
A
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar bütçem düşük. 150tl civarında psu almam gerekiyor. Sistemim;
i3 4160
Asus gtx 750ti ph (Tek fanlı model)
4gb ram (8gb daha eklenecek)
Asus h81m-d anakart
300w psu (markasını bilmiyorum ama yetmiyor)

Şuanki kullandığım 300w psu yetmiyor. Oyundayken bi anda pc kapanıp power supply no stable hatası veriyor. Ve galiba power yetmediği için ekran kartı sıcaklığı 80 dereceden aşağıya inmiyor.(Power yetmediği için ısınıyor dediler ama sizin de fikrinizi almak isterim). Hatta sorunun termal macundan olduğunu düşünüp termal macunu temizleyip denemelik diş macunu sürdüm Şuan da 85 dereceden aşağiya inmiyor Neyse sizce hangi psu daha iyidir ve gtx 750ti gibi ısınmaması gereken bi kart neden ısınıyor? Şimdiden teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

up



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.