Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
713
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wowa başlıcam bir kaç sorum var
A
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba ben wowa başlamayı düşünüyorum önceden gw2 de takılıyordum bazı sorunlardan dolayı sattım accountu.O gün d&r de gördüm battle chest'i fazlada pahalı değil alıp başlıcam sanırım içinde 3 paket oluyor. Hangi serverde başlamalıyım ve hangi classla başlamalıyım oyuna , oyun hakkında hiç bir bilgim yok.



G
11 yıl
Yüzbaşı

yeni başlayanlar bölümü sana yardımcı olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_37096638/tm.htm



K
11 yıl
Yarbay

kutulu alma.cd key al wowun kendi sitesinden daha uygun fiyata gelir.ayrıca artık battle chestin içinde 4 paket var.istersen pmden ulaş daha detaylı anlatayım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Teğmen

Class tamamen sana kalmış birşey server için Kazzak Horde önerebilirim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
11 yıl
Binbaşı

Hocam battle chestin içinde artık 4 oyun var. (Wow - The Burning Crusade - Wrath of The Lich King - Cataclysm) Bunu aldığınız takdirde size 1 aylık game-time gelecek. Bu bittikten sonra Mists of Pandaria var. Yalnız onunla game-time gelmiyor diye biliyorum oyun süresi almanız gerekecek. Class için bir şey diyemem ona kendin karar ver. Server için ise LINK (güncel görünüyor)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.