Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
166
Tıklama
0
Öne Çıkarma
World Cyber Games, Türkiye'ye Geri Dönüyor!
Q
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



    Elektronik Spor dünyasının en büyük organizasyonlarından birisi olan World Cyber Games'in Türkiye'deki elemeleri yıllardan beri yapılmıyor. En son yoğun bir şekilde Counter Strike'ın oynandığı dönemde ülkemizde görebildiğimiz WCG, League of Legends'in etkisiyle birlikte Türkiye'ye geri dönüyor.
 
    Gelen haberlere göre League of Legends, World Cyber Games'in Türkiye elemelerinin resmileşen ilk oyunu oldu. İlk başta çevrimiçi olarak düzenlenecek turnuva elemelerinde ilk 8'e kalan takım, Eylül ayında GameX'teki Türkiye içi turnuvaya katılacak. Burada kazanan takım ise Kasım ayında Çin'in Kunshan kentinde Türkiye'yi temsil edebilecek.
 
    WCG'nin Türkiye elemeleri için daha fazla oyun, bu ayın sonuna doğru açıklanacak. Elemeler hakkında daha fazla bilgi için http://buradan organizasyonun resmi Türkçe sayfasına ulaşabilirsiniz.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.