Bilgisayardan yazıcıya Word'den birşey gönderdiğimde boş sayfa çıkıyor. Excel ve diğer belgeleri sorunsuz yazıyor.
- Yeni bir kullanıcı hesabı açıp Word belgesi gönderdiğimde sorunsuz yazıyor. Ancak bir süre sonra yine aynı sorun oluyor. - Yazıcı driverini yeniden yükleyince sorun düzelmiyor. - Toner dolu ve orjinal.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Excel ve diğer belgeleri sorunsuz yazıyor.
- Yeni bir kullanıcı hesabı açıp Word belgesi gönderdiğimde sorunsuz yazıyor. Ancak bir süre sonra yine aynı sorun oluyor.
- Yazıcı driverini yeniden yükleyince sorun düzelmiyor.
- Toner dolu ve orjinal.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Korkmazz -- 15 Aralık 2010; 11:15:13 >