Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
5
Cevap
431
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wista Home Basic yüklü bilgisayara pardus ?
F
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba. Evde wista home basic yüklü bilgisayarıma 2. bölümüne pardus kurabilir miyim. işyerinde xp ye pardus kurdum ama kaldırmak istediğimde xp kurulum cd si temin edemediğim için kaldıramıyorum. herhangi bir dosyaayarsızlığında pardusu yeniden kuruyorum. vista için ne dersiniz ?



C
19 yıl
Yarbay

Diğer disk bölümünde hangi işletim sistemi olduğu Linux'u bağlamaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

C
19 yıl
Yarbay

Rica ederim. Ancak normalde her yeni işletim sistemi kurulurken yapıldığı gibi yedek almanızda fayda var. Ne olur, ne olmaz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
19 yıl
Yüzbaşı

Ben "herhangi bir dosya ayarsızlığında pardusu yeniden kuruyorum" kısmına takıldım,neden böyle bir eziyete giriyosun?yani nasıl bir dosyadır ki bozulduğu için komple sistemi yeniden kurmak zorunda bırakıyor.bence esas çözmen gereken bu sorun.windowstan dolayı bunu yapıyorsan mbr yeniden yazılıyorsa veya Pardusta bir hata oluşuyorsa ona göre bir çözüm bulmanda da fayda var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Teğmen

bende xp vista ve pardus kurulu şu anda



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.