Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
2702
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wirofon kapaniyor
K
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bugün aldığım mesaja göre Türktelekom Wirofon hizmetini kapatıyor. Wirofon 5 kullanıcıya internet üzerinden sabit hat üzerindeki dakikaları kullanma özelliği sunuyordu. 10 tl lik paket alıp 3000 dk yurtdışından TR deki tüm hatları arayabiliyordun.

quote:

Degerli Musterimiz, Wirofon urunumuzu 20.12.2019 tarihinde hizmete kapatiyoruz, ilgili tarih itibariyle hizmetin tum ozellikleri kullanim disi olacak ve tarafiniza Wirofon hizmeti ozelinde herhangi bir ucret yansitilmayacaktir.



B
5 yıl
Teğmen

Wirofon da var diye ev telefonuna 2 yıl taahhüt vermiştim. Yazlıkta yurt dışını aramak için kullanıyoruz. İki yıl taahhütlü faturalı data hattı aldım, ses hattımı da paketsiz, sadece aranmak için kullanıyorum. Aramaları da Wirofon ile yapıyorum, kullanımı pek pratik değil ama iş görüyor. Bu, çok kötü oldu. 10 yıllık servisi niye kapatıyorlar ki? Depremdeki kesintiyle birlikte Türk Telekom'un bana ikinci golü oldu bu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 28 Eylül 2019; 13:22:15 >

G
5 yıl
Yarbay

Turkcell wirofona rakip bip çıkardı. İnşallah oda yurt dışında kullanmaya kapanmaz. Sip protokolünü komple kapatacaklar mı? Sip protokolü açık kalırsa yurt dışında kullanılabilir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sip protokeli derken? Turk telekom sip hizmeti veriyormu?



İ
4 yıl
Yüzbaşı

kapanması kötü oldu. kötü uygulamaydı ama iş görüyordu.

bunun yerine farklı bir uygulama düşünüyorlar mı acaba



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.