Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
350
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wireless 2 pc accespoint gerekirmi ? yardim
G
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaslar evimde 2 pc var ikisinide birbirine baglamak istiyorum ve kablo cekmekle ugrasmak istemiyorum Wireless konusunda pek bilgi sahibi degilim bugun 2 tane wireless network kartı alirken alicagim yerden birisi access point gerekicegini söyledi bana pek inandirici gelmedi ama icime kurt düstü kartlari birakip ciktim ve direk buraya yazmak istedim mesafe cok degil sadece 1 oda access point cok uzun mesafelerde cok fazla pc yi birbirine baglamak icin kullanilmiyormuydu ?

Yardım ederseniz cok sevinirim eski usul kablo cek bagla yapmak istemiyorum

Saygılar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoliaTH -- 26 Mayıs 2005, 16:05:47 >

S
19 yıl
Yüzbaşı

Bak şöyle bir şey yapabilirsin. Bir tane access point al ve bir tanede wireless kart. Access point'te kablo girişide mevcuttur. Bir bilgisayarı kablo ile access pointe bağla, diğer bilgisayarıda wireless kart ile bağla. Eğer ADSL modemin yoksa yada değiştirmeyi düşünürsen ADSL modem özelliği olan bir tane al hemde yanında wireless kart'a hediye veriyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
19 yıl
Yüzbaşı

Bence öncelikli tercihin kablo ile bağlamak olsun. Daha iyi ve daha hızlıdır. Ama ben wireless ile bağlamak istiyorum dersen 2 adet PCI Wireless ethernet kartı (2 bilgisayarda desktop ise) alıp ağ kurabilirsin. AP'ye gerek yok. Eğer makinalardan biri notebook ise alıcağın PCI wireless kartın PCMCIA'lı takım olanlarından alırsın. Yani 1 PCI + 1 PCMCIA Wireless kart.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.