Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
6286
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WinPlus cam filmi taktiran var mi?
-
4 yıl (4466 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Arabanin tum camlarina film cektirmek istiyorum. On cama seramik, yanlara ve tavana ATR yaptirinca maalesef 4800 lira fiyat cikiyor.

Winplus diye bir markadan tum camlar seramik kaplama olacak sekilde teklif aldım, 2500 lira dediler. Aklim epey kaydi acikcasi. Deneyen var mi bu markayi? Peugeot 208 aracim icin dusunuyorum, trafikte gunes vurunca içi cok yakıcı oldugu icin.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

P
4 yıl (4519 mesaj)
Yarbay

Ben tüm camlara NR serisi %20 film çektirdim,ön cama Seramik %70 Mavi olacak şekilde sadece güneş ışınlarını kesmeye yarayan CR serisinden çektirdim.

Filmler 6 aydır çekili,görünüşünden memnunum ancak işçilikleri çok kötü.Neredeyse tüm camlarda küçük küçük tozlardan dolayı oluşan kabarcıklardan oldu.Yine de gittiğim zaman ücretsiz olarak değiştirebileceklerini söylediler,zaten 5 sene boyunca garantileri oluyor.Fakat arka camda rezinstans olduğu için değişime pek yanaşmıyorlar.

İşçiliklerine dikkat edin,yapıldıktan 1 hafta sonra tüm camları inceleyin eğer sorun varsa direkt götürün değiştirsinler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
D
4 yıl (8663 mesaj)
Yarbay

2-3 sene önce kullanmıştım güzeldi. İşçiliği iyi olan bir yapmıştı, ama bıraktı sonra o markayı.



-
4 yıl (4466 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Ben de tam sizin kombinasyondan dusunuyorum. One %70, kalan yerlere ise %20. Cekmekoy'de bir yer buldum solarkun diye oraya yaptiracagim nasipse. Tesekkurler yorum icin



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @PoloClassic75
P
4 yıl (4519 mesaj)
Yarbay

Ben de orada yaptırmıştım bu yazdıklarım orası için geçerli,mutlaka iyi bir şekilde baloncuk olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @-FoundeR-
Y
4 yıl (1893 mesaj)
Binbaşı

Film fiyatlari bu kadar arttimi yawwww abowwwww😳😳



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
4 yıl (7459 mesaj)
Yarbay

benim llumar'da da oldu, o kadar olur normal diyip geri gönderdiler. ee nede olsa llumar kalitesi. bi tanesini değiştirdiler sadece onda da 1cm kadar kıl vardı.




Bu mesajda bahsedilenler: @PoloClassic75
H
4 yıl (27742 mesaj)
Yarbay

Aslında cam filmi yapılmadan önce camı çizmeden jiletle kazımak gerekiyor. bez ile cama yapışan inatçı lekeler çıkmaz. ondan sonra film yapılınca altında nokta şeklinde kalıyor. uğraşmak istemedikleri için bez ile silip geçiyorlar.



L
4 yıl (390 mesaj)
Yüzbaşı

bende çekmeköydeki yere yaptırdım. arka camlar zaten orjinalinde renkli en ön cam ve sanrouf seramik %70 ön kapı camları seramik %20 yaptılar. ısı geçirgenliğiyle ilgili bir test yaptılar eğer doğruysa gerçekten çok iyi. bakalım deneyip göreceğiz. işçilik için bakacağız 10 gün kullanayım ondan sonra detaylı kontrol edeceğim.
aracım c5 aircross, ön cam büyük ve sanrouf da olduğu için ve siyah tavan da var çok fazla aracın içi ısınıyordu bakalım dedikleri gibi olacakmı



E
4 yıl (785 mesaj)
Yüzbaşı

Sonuc nasil oldu hocam



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl (3571 mesaj)
Yarbay

Nr ile Cr arasındaki fark nedir ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @PoloClassic75
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.