Arkadaşlar Casper notebook kullanıyorum. Windows 10 işletim sistemi var. Windows update otomatik olarak "Synaptics Pointing Device Driver" diye bir program yüklüyor. Bu program yüklenince de klavyenin üst tarafında yer alan hotkey diye adlandırılan tuşlar çalışmıyor. Programı silsem de daha sonra tekrar yüklüyor. Otomatik güncellemeleri ise kapamak istemiyorum. Var mıdır başka çözüm yolu ? Ek olarak da bu program geçmiş güncellemelerde görülmüyor ve programın yapım şirketi lenovo olarak gözüküyor bildirim panelinde de Lenovo işaret aygıtı olarak görülüyor. Şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bende Toshiba bilgisayar vardı. Windows 8'de Toshiba uygulamaları vardı. Windows 10'da sıfırlama yaptım, Windows 10'daki Toshiba uygulamaları gitti. Ama sendeki sorun daha farklı gibi görünüyor.
EfeYakupKarahanlı: Windows 7ydi orijinal hali yükseltme yaptım hocam. Ama 6 aydır falan windows 10 kullanıyorum. Bu sıkıntı son 15 gündür var.
Ben de tam onu diyorum. Sıfırdan temiz kurulum yap. Otomatik olarak etkinleşecektir. Böylece laptop üreticilerinin saçma sapan yazılımlarından da kurtulmuş olursun. Ben laptop aldığımda, ilk önce keyi öğrenirim, nolur nolmaz diye, hemen ardından recovery mecovery ne varsa siler, tertemiz kurulum yaparım. Sonuç : tertemiz stabil bir pc
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.