Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
179
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 8 Yükleme Sorunum
D
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar öncelikle bilgisayarımın işletim sistemi Win7 ve Win8 yüklerken harddiski biçimlendirme ve bölümlendirme kısmında şu hatayı alıyorum:

''Windows bu diske yüklenemez.Bu bilgisayarın donanımı önyükleme yapmayı desteklemeyebilir.Disk denetleyicisinin bilgisayarın BIOS’unda etkinleştirildiğinden emin olun.''

Bu hatayı aldıktan sonra internette biraz araştırma yaptım ve Paragon Partition Manager isimli bir programla harddiskimin biçimini GPT olarak değiştirdim. Bu sefer ki yükleyişimde bu hatayı almadım ve sorunsuz bir şekilde kuruldu. Fakat bilgisayarımı açtıktan 5-10 dk sonra onboard ekran kartı ile ati radeon hd5650 adlı ekran kartımın arasında sürekli geçiş yapıpıp bilgisayarım kapanıyordu. Sürücülerini daha yükleyemeden Win8 Çöktü. Tekrar format atmak istediğimde yukarıda belirttiğim tekrar aynı sorunla karşılaştım. Bu sefer bilgisyarımda açılmıyor anlıyacağınız harddiskimin üstünde bir işlemde yapamıyorum. Bu sorun için yardımıcı olabilirseniz sevinirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debildante -- 18 Ocak 2015; 10:57:19 >

D
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Yardım edebilecek kimse yok mu?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.