Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
248
Tıklama
0
Öne Çıkarma
windows 8 oturum açamama
P
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar bugün pc acıkken kardeşim yanlışlıkla kapatma tuşyna bastı bundan sonra bir türlü oturum açamıyorum hep hata alıyorum (hata kulanıcı profili yüklemiyo)



P
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

P
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

M
11 yıl
Onbaşı

Öncelikle bilgisayarı F8 tuşunu kullanarak onarınız veya hangi tuş onarıyorsa onu bilmiyorum başlangıçta gözükür , sistem geri yükleme yaparak masaüstünüzü yükleyiniz.

Sonrasında İlk Adım => Başlat => Denetim Masası => Kullanıcı Hesapları => Başka Bir Hesabı Yönet => Yeni Bir Hesap Oluştur => Yönetici yetkilerine sahip bir kullanıcı oluşturunuz.

İkinci Adım => Yeni oluşturduğunuz kullanıcı ile oturum açınız => Oturum açtığınız kullanıcı üzerinden => c:\users yada kullanıcılar\sorunlu olan kullanıcı profiliniz ( Onarım yaptığınız profil ismi )\ => altında bulunan Desktop, Documents, vs içinde datalarınız bulunan klasörlerden kendi profil klasörlerinize C:\kullanıcılar\yeni oluşturduğunuz profil adı\ => altında bulunan aynı klasörlere dataları kopyalayınız.


Üçüncü Adım => Kopyalama işlemleri bittikten sonra sorunlu profil'i devre dışı bırakınız.
Devre dışı bırakma komudu =>Başlat => çalıştır => cmd => ^net user "eskikullanıcıadınız" /active:no^ (tırnak işaretleri olmadan) .

Kolaygelsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.