Merhaba arkadaşlar ben bugun daha yarım saat oldu bilgisayarıma mac ıos teması indirdim nasıl bişe cok merak etmiştim ve indirdim indirme bittikten sonra yeniden başlatıım bilgisayarım sorunsuz acıldı ama sadece mause gozukuyodu simgeler gitmis masaustu yok bnde gorev yoneticisi yaptım ordan taa google a kdr geldim sizden istedigim tek şey bunu nasıl yapıcam windows 8 komut tuşları işe yaramıyo windows 8 e dair hiç bişey yok bilgisayarda lütfen yardım edin .
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Görev yöneticisinden yeni görev ile explorer.exe yi başlatın. Windows gezgininden denetim masasına girerek programlar ve ozelliklerden kurdugunuz temayı kaldırın. Sorunun düzelmesi gerekiyor eğer düzelmez ise temayı yazan kişiden destek istemeniz gerekebilir.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.