Dun pc yi kapattim z once actim ve critical service failed diye bi hata aldim 2-3 kez tekrarladi gecer diye dusundum fakat gecmiyor cozumunu bilen yardim edebilecekler varsa lutfen yardim edin format demeyin ozel veri ve belgelerim var riske atamiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
windows repair - all in one programında kritik servisleri eski haline getirme diye bir seçenek vardı.Deneyin derim. Link
Cevabınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm. Eğer benim gibi sorunu olan arkadaşlar var ise bilgisayarım " ACER " " BİLGİSAYARIN RECOVERY ÖZELLİĞİ OLANLAR " ALT'a basılı tutuyoruz. + F10'a sürekli basıp çekiyoruz yardım ekranı gelene kadar. Burdan sonrası size kalmış. DİĞER BİLGİSAYARLARI BİLMİYORUM.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbluemre -- 7 Ağustos 2014; 12:09:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >