Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1038
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 7 WMI Hatası
C
10 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar bilgisayar birden bire kendini uyku moduna alıyor ve tuşlara ve güç tuşuna basmama rağmen hiçbir şey işlemiyor. Ancak bir müddet bilgisayarın gücünü kestikten sonra kendine gelebiliyor. Olay görünüleyicisinden baktım pc nin kilitlenme saatine WMI hataları denk gelmiş. Açıklama şöyle ;
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
Bu problem nedir? Format çözer mi ya da formatsız bi çözümü var mı? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
3 yıl
Teğmen

Merhaba,

Sorun hala devam ediyor mu? Formatın çözemeyeceği bir şey yoktur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Çözemedi hocam. PSU kaynaklı idi.




Bu mesajda bahsedilenler: @Gedikpasha
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.