Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
522
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 7 Sistem Geri Yükleme Hakkında Sorunum Var
T
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar benim pc de dört hdd vardı biri arızalıydı. Fakat hangisinin arızalı olduğunu bilmiyordum. Aile fotolarımı daha bir sürü dosyayı bozuk olduğunu sandığım fakat sağlam olan hdd den yanlışlıkla sağlam sandığım fakat bozuk olan hdd ye yükledim ve maalesef hdd tamamen gitti. Acaba sistem geri yükleme yaparsam sadece sistenmin bulunduğu hdd de mi değişiklik olur yoksa aslında sağlam olan hdd de ki benim için önemli olan dosyalarımda geri gelirmi?. Yada yalnızca o hdd de ye sistem geri yükleme yapabilirmiyim?. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...



O
10 yıl
Binbaşı

Sistem geri yukleme dosyalarinizi etkilemez. Sistem geri yukleme sadece windows dosyalarini etkiler. Eger yedeginiz yoksa malesef o dosyalari geri getiremezsiniz. Ancak data kurtarma programlari ile sansinizi deneyebilirsiniz. Bunun icinde saglam olan diskinizde hicbir islem yapmayin kurtardigi datalari da baska bir diske yazdirin.




Bu mesajda bahsedilenler: @tuzluk34
1
10 yıl
Binbaşı

minitool power data recovery ile geri getirebilirsin
http://www.tamindir.com/minitool-power-data-recovery-free-edition/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 8 Kasım 2014; 14:29:49 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tuzluk34
T
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Eyvallah Kardeşler Sağolun. Zaten Soruyu Sorarken Pek Umudum Yoktu Olacağına Dair Ama Belki Dedim...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.