Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1790
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 7 sıradan problemlerden değil yardım
C
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar lafı uzun tutmak istemiyorum kissa yoldan soruna geleyim Bilgisayarımı 1 bilemedim 2 haftadır kullanmıyorum ve sorunsuz du en son kullandığımda herneyse bugün internette işim oldu bilgisayarı açtım ve internet bağlantısı yok gösterdi modemi kontrol ettim kabloyu kontrol ettim ama ikisindede sorun yoktu sonra driver sildim yükledim ve yüklerken şu hatayi aldim "The Realtek Network Controller was not found If Deep Sleep Mode is enabled l Please Plug the Cable." Araştırdım Türkçeye çevirdim uzun zamandir uyku modu ilgili bişey çıktı karşıma dedim ki aygıt yöneticisinden bakayım orda sorun yok hersey eksiksiz gözüküyor bu arada anakartım Gigabyte 990xa-ud3 ve kendi orjinal cd si ile kuruyorum size resimde atacağım yıllardır bilgisayar ile haşır neşirim ilk defa böyle bir sorunla karşı karşıya geldim format at demeyin zamanım olsa sorun ile uğraşmaz format atıp dertsiz tasasiz kullanırım. bilgili engin kişilerin dikkatine şimdiden teşekkür ederim saygilar.






< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesiaga -- 9 Eylül 2013; 12:50:56 >

F
11 yıl
Çavuş

Başlat > Denetim Masası > Aygıt Yöneticisi --> Ağ Bağdaştırıcıları altındaki "Realtek Network Controller" çift tıklayın Güç Yönetimi Sekmesine gelip "Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın" seçeneğindeki "✔" işaretini kaldırın.




Bu mesajda bahsedilenler: @cesiaga
C
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Hocam aygıt yöneticisinde aygıt yok internet bölümünde sadece Microsoft kernel debug network adapter var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Fëanor_
F
11 yıl
Çavuş

"The Realtek Network Controller was not found If Deep Sleep Mode is enabled l Please Plug the Cable." söylediğim seçenek etkinse kabloyu takın diyor. Elimden gelen bu kadar çözüm olarak yukarıda yazdığım şeyler gösterilmiş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @cesiaga
C
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Hocam kablo değiştirdim gene aynı son secenek bios pilini sokecegim ve power supply in bütün kablolarıni söküp takacagim acaba Windows 8 den 7 ye döndüm ondan olabilir mi




Bu mesajda bahsedilenler: @Fëanor_
C
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sorunu hallettim bios pilini söküp taktım ve sorun ortadan kalktı yardımı geçen herkese teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.