Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
0
Cevap
1328
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 7 Messenger sorunu
D
14 yıl (73 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Dogru yeri bulamadım ben de buraya actım konumu.kusura bakmayın cünkü çıldırmak üzereyimBenim laptopa msn 9 yüklemiştim.sonra bir gün msn acayım dedim.yeni sürüm mevcut dedi.bundan sonra msn 9 kullanamadım.yenisini yukleyeyim dedim.o da yüklenmedi.eskisini sildim.yenisini yüklerken sürekli hata veriyor. hata kodu 0x80070643.güvenlik duvarı diyor bilgisayarda hata kodu olarak.ben antivirüsü bile sildim.windowsun kendi güvenlik duvarıyla da oynadım yine yok.olmuyor wlarp.exeyi denedim,sildim,ugrastım,günlerimi verdim yine sonuc yok lütfen yardımlarınızı bekliyorum cok fena durumdayım.yeni bilgisayar o yuzden format dusunmuyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.