Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
447
Tıklama
0
Öne Çıkarma
windows 7 mavi ekran hatası
F
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

s.a arkadaşlar,bikaç gündür başıma bela olan bi sorun var bi türlü çözemedim.belki aranızda bilgisi olan vardır diye bide size sorayım dedim :)

windows 7 ultimate kurulu masaüstü pcde mavi ekran hatası alıyorum.verdigi hata ;

bad_pool_caller
stop : 0x000000c2

pcye yeni bi parça takmadım,çıkarmadım.yeni bi program kurmadım,silmedim.bi anda neden bu hatayı vermeye başladıgını anlamadım bi türlü.nette araştırdım biraz ve en son Chkdsk ve sfc / scannow yöntemlerini uyguladım.bu 2sini yapmadan önce masaüstü geldikten 1-2dk sonra mavi ekranı verip kapatıyordu.bunları yaptıkdan sonra 7-8 saat sorunsuz çalıştı ama ondan sonra yine hata verdi.bu hata neden olabilir,neleri kontrol etmem gerekiyor acaba bi bilgisi olan var mı?



D
4 yıl
Binbaşı

Harddisk bad sector hatası harddiskinizi değiştirin en kısa zamanda



F
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

bundan emin olmanın bi yolu var mı hocam peki?ssd ucuz bişey degil şimdi sorun onda degilse boşa o kadar masrafa girmeyeyim :) bunu test edebilecegim bi program önerebilirmisiniz?nette bu sorunu yaşayanların konularına baktıgımda harddisk ile ilgili bişeyede rastlamadım ama...

düzeltme : harddisk sentinel isimli programla kontrol ettim ama herhangi bi bad sector bulamadı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbaz -- 29 Kasım 2020; 5:22:38 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.