DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar ses kartımın windows 7 desteği yok xp driver'ı ile bi şekilde çalıştırmayı başardım ama yazılımı çalışmıyor ve windows un normal ses denetiminden girdiğimde bass tizz vs ayarları yapamıyorum. Windows 7 de kullanabileceğim bir ekolayzer programı varmı ? Ayarladığımda sanki ses kartının yazılımı ile yapmışım gibi ayarların her uygulamada kalıcı olmasını istiyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.