windows 7 kullanıcısıydım bugün de windows 10a yükselttim. fakat boot modunu legacy yerine uefı yapamıyorum. yaptığım zaman kısa, iki satır yazı yazan bi siyah ekran geliyor ve tekrar bios a atıyo beni. ben de mecburen legacy kullanmaya devam ediyorum. uefı birçok avantajı var diye biliyorum bu yüzden geçmek istiyorum. (pc ilk geldiğinde de freedos la gelmişti, o zaman da uefı yerine legacy de kurmuştum win7 yi)
şuan legacy den uefı moduna başarılı bi şekilde nasıl geçeilirim ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
şuan legacy den uefı moduna başarılı bi şekilde nasıl geçeilirim ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.