Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
146
Cevap
131681
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 7'de Ping Düşürme Kesin Çözüm
S
14 yıl (669 mesaj)
Yüzbaşı

P
14 yıl (3892 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

Bkz: Leatrix Latency Fix


www.google.com.tr



http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html

Sağdan download diyip indirin. Install ile yükleyin, res atıcaktır pc'ye. Sonra oyuna girebilirsiniz. Sanırım ikisi de aynı yolu kullanıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
13 yıl (1087 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras.

Ben normalde 70 ping ile oynuyorum download yaparken 120 ye çıkıyor ama bir problem yok. Ping o kadar önemli değil lolde.

''Ping o kadar önemli değil lolde'' cümlesini açıklamanı rica edicem


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
13 yıl (1 mesaj)
Er

KARDESIM ALLAHN SENDEN RAZI OLSUN OKADAR UGRASTIM TEK SORUNU PINGMIS ONUDA HALLETTIM AMA BEN OYUN DEGIL INTERNETE BAGLANMAK ICINDI WIRILLESTEN:) COK TESEKKURLER BIR IHTIYACIN OLURSA NUMARM 0542 830 79 69 KOLAY GELSINN


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
12 yıl (1015 mesaj)
Yüzbaşı

bir hata oluştu. özelliklerin tümü başarıyla değiştirilemedi diye bir hata alıyorum



E
14 yıl (1153 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Xp işletim sistemi yüklüydü windows 7 yüklediğimde ping 100'den aşşağıya düşmüyordu araştırdım yaptım ve ping 70 lere düştü bu sayede.Bende çalıştı Eu serverindeyim belki işinize yarayabilir.


1) Başlat > Çalıştır’ı açın ve “regedit” yazıp enterlayın.

2) Soldaki menü yapısından tıklayarak şu bölümü bulun : HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/services/Tcpip/Parameters/Interfaces/

3) Bir üstteki adımda Interfaces’e tıklamış olduğunuzdan emin olun. Ve sağ taraftaki boş alana dönün. Yandaki alana sağ tıklayıp Yeni > DWORD (32 bit) Değerini seçin. Yeni oluşan satıra TCPNoDelay ismini verin. Daha sonra bu değer çift tıklayarak değerini 1 (sağdan Ondalık seçili olsun) yapın. Aynı şekilde yeni bir DWORD oluşturun, bunada TCPAckFrequency ismini ve 1 değerini verin.

4) Şimdi regedit’i kapatın. Denetim Masası > Program Ekle Kaldır’a girin. Burada sol tarafda “Windows özelliklerini aç veya kapat” yazısını göreceksiniz. Tıklayın ve gelen listeden “Microsoft Message Queue (MSMQ) Sunucusu” yazanı soldaki kutuya tıklayarak aktif edin(Alt kutucukların hepside seçili olsun) ve Tamam’a basın. Şimdi bilgisayarınızı yeniden başlatın ve dökümanın 5. adımından devam edin.

5) Bir üstteki dördüncü adımı yaptıktan sonra restart atmalısınız. Atmadıysanız bu adım geçerli olmayacaktır. Restart attıktan sonra tekrar Başlat > Çalıştır ve regedit yazıp giriyoruz (1. adım) Menüden HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/MSMQ bölümüne geliyoruz. Yandaki tarafdaki boş alana sağ tıklayıp Yeni > DWORD (32) Değeri oluşturuyoruz ve buna da TCPNoDelay ismini verip değerini 1 yapıyoruz.

Denendi , Çalıştı.
Alıntı

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretangul -- 13 Temmuz 2011; 21:49:01 >

G
14 yıl (1541 mesaj)
Binbaşı

mecikmen ciddimisin?şaka mi yaptın


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
14 yıl (180 mesaj)
Teğmen

X
14 yıl (2862 mesaj)
Yarbay

Denedim,Hiç bir değişiklik yok,hattınızla alakalı bir durum


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
14 yıl (1576 mesaj)
Yüzbaşı

Eve gidince deneyeceğim. Mesajım bulunsun.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
E
14 yıl (1153 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hattımla hiç bi alakası yoktu benim.Ama dediğiniz gibi sizin olabilir.Cünkü Bakmıştım speedtest.net'den aynıydı hep değerler. Oyuna girerken 100'ün altına inmiyordu sanki tıkanıyomuş gibi.Hepsini yaptım düzgünce res attım girdim 75 oldu.Uzun bi süredir böyleydi bende yaradı. Birşey atlamış olmalısınız.
(Program ekle kaldırda o seçtiğimiz yerin alt kutucuklarıda seçili olsun)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretangul -- 7 Temmuz 2011; 16:57:25 >

P
14 yıl (3892 mesaj)
Binbaşı

Oyuna girsin deneyeceğim.



K
14 yıl (370 mesaj)
Yüzbaşı

Biz wow oynarken yapıyorduk bu işlemi 20-30ms farkediyordu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl (2094 mesaj)
Binbaşı

32bit-64 bit bilgisayarlarda bir fark varmı ? Yoksa yine aynı işlem geçerlimi . Şu anda 64 bitte deniyorum aktaracagım bilgileri .

Bu arada google dns kullanıyorum bir sorun teşkil edermi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
14 yıl (4980 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Mecikmen

ping düşükse kasar lol de yüksekse degıl


eve ping dusunce kasıyo.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
14 yıl (1153 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

32bit-64 bit bilgisayarlarda bir fark varmı ? Yoksa yine aynı işlem geçerlimi . Şu anda 64 bitte deniyorum aktaracagım bilgileri .

Bu arada google dns kullanıyorum bir sorun teşkil edermi ?


Dns olayını bilmiyorumda. 32 bit benim işletim sistemim.64 bitde yine aynı işlemleri yap eğer düzelmesse "Yeni > DWORD (32 bit)" gibi yerlerde 32 yerine 64 yazarak denemelisin.Alıntı yaptığım yere baktımda bi bilgi bulamadım malesef


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl (2094 mesaj)
Binbaşı

Bakalım tüm değerler ondalık bu arada degilmi sadece 1 yerde ondalık olarak belirtmissin fakat hepsini ondalık yaptım ben . Oyuna girebilirsem deniyecegim :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
14 yıl (1132 mesaj)
Yüzbaşı

C
14 yıl (2094 mesaj)
Binbaşı

Windows 7 de olmasının sebebi bu windows ozelliklerini ac veya kapat ozelliginin windows 7 de(sanırım yalnızca ultimatede) olması yüzündendir . Vistada yok diye biliyorum .


Bu mesaja 3 cevap geldi.
F
14 yıl (1660 mesaj)
Yüzbaşı