Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
9588
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Windows 7(64bit) açılış inanılmaz yavaş (2. sayfa)
B
14 yıl
Yüzbaşı

arkadaştada aynı sorun vardı pc açıldıktan sonra yaklaşık 10 dakika bekliyodu sora bilgisayar kendine geliyodu

HP PAVİLON
4 gb ram core i5 1gb ekran kartı heralde 640 gb hdd vardı pcde çok fena ısınıyodu ısınma sorunu varmı hocam



O
14 yıl
Yarbay

w7 64 bit'i uzun zamandır kullanıyorum ama son zamanlarda iyice şişti
acaba güncellemeler filan mı şişirdi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

w7 64 bit'i uzun zamandır kullanıyorum ama son zamanlarda iyice şişti
acaba güncellemeler filan mı şişirdi?

Güncelleştirmelerden ziyade,yüklenip kaldırılan programlar,reg girdileri,önyükleme verileri,çetele dosyaları gibi onlarca etmen var işin içinde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
14 yıl
Yarbay

ccleaner kayıt dosyalarını tam temizliyemiyor yada temizlemesi işe yaramıyor demek ki





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 19 Kasım 2011; 0:43:37 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

ccleaner kayıt dosyalarını tam temizliyemiyor yada temizlemesi işe yaramıyor demek ki

Onu sadece bir örnek olarak verdim,genel olarak HDD çalışma prensibine atfen söylemiştim.Yeri geliyor,bomboş gözüken HDD'den onlarca GB veri kurtarılabiliyor



S
12 yıl
Er

arkadaşlar sorun bazılarının söylediğine göre hdd ile alakalı ama ben az önce sorunu farklı bi yoldan çözdüm şu an için bilgisayarım eski gibi iyi çalışıyor sorunu çözmek için yapıcaklarınız şunlar ( sistem ingilizce olduğu için ingilizce olarak yazıcam)
öncelikle control panel den system kısmına giriyosunuz ordan da solda olan advanced system settings i açtığınızda önünüze küçük ekran gelicek ordaki ekranda performance yazan kısım var altında da yine settings yazıyo onu açıp yine advanced kısmından virtual memory i ayarlamanız gerekiyo onunda ayarlarını açtığınızda altta recommend miktarının kaç olduğunu yazıyo onuda elle ayarlamanız gerekiyo ve ek olarak bunu yaparken virtual memory i ayarlamadan önce üstündeki işareti background a getirdim ben bilmiyorum onla ilgisi var mıdır bide yukarda advenced ın yanında bulunan dep i de ikinciye getirdim bunları yaptıktan sonra bilgisayarım eski haline döndü.biraz karmaşık oldu özür dilerim ilk kez öneri yazıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.