Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
448
Tıklama
0
Öne Çıkarma
windows 7 64 bit ultimate takılma kitlenme sorunu!
J
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

bilgisayarı yaklaşık 7 ay önce topladım amd athlom II x4 645 3.10 ghz işlemci 1gb g force 9800 gt ekran kartı 4 gb ram var geçen aya kadar hiç bi sorun yaşamadım fakat geçen ay pc birdenbire yavaşladı kitlenmeye başladı virüs programı ile tarattım bakım yaptım bikaç saat sonra kendi kendine düzeldi yaklaşık 1 hafta önce yine aynı sorunu yaşadım yine aynı işlemleri yaptım ekran karıtmı güncelledim ne yaptıysam olmadı,sistemi 1 hafta geri aldım düzeldi,biraz önce yeniden başladı sorun bilgisayar 10 -15 saniyede bir 3-4 saniyelik süre ile takılıyor internetti kullanmak mümkün deil devamlı hata veriyo firefox vs bilgisayarımı açıyorum c d geziniyorum aşırı bir yavaşlık var,konu hakkında yardım edebilecek varmı acaba?



P
13 yıl
Yarbay

Öncelikle sisteminizi güvenli modda taratınız. Hata veriyor yazmışsınız çıkan hata nedir ? Takılma esnasında görev yönetisini açıp aşırı derece cpu ve belleği tüketen yazılım var mı diye kontrol edin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
13 yıl
Er

ansızın ve bazen olan donmaların başlıca sebeplerinden ilki aşırı ısı, 2.si güç kaynağına gelen elektrik sinyalinde sıkı oynamalar bunu tetikleyebilir ve ram bellekte hasar oluşturduğu anda donabilir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
P
13 yıl
Yarbay

Ek olarak ; hd tune adındaki programı bilgisayarınıza indirip bad sector taraması yapabilirsiniz.



J
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

güvenli modda taratmayı deniyorum hemen...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

güvenli modda tarattım pc yi şu an sorun yok her ihtimale karşı hdtune programınıda kuruyorum teşekkürler..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.