Arkadaşlar windows 8.1 yüklüyken laptopu ilk aldığım zamanlardaki skorum ile windows 10 ile yapmış olduğum 3dmark skorum. sizlerde durum nedir? bende ortalama yüzde 5 performans kaybı görünüyor. Sizlerin yorumunu bekliyorum ve merak ediyorum.
Windows 10 henüz hazır değil şuan için en hızlı ve stabil işletim sistemi tartışmasız 8.1 Windows 10 biraz sabır istiyor Güncellemeler ile daha iyi optimizasyon edilecektir.
Hocam temiz bir cihaz ile yapıldı ise normaldir win8.1 ile yüksek performans vermesi. Veya bencmark programı henüz dx 12 ye uygun olarak optimşze edilmemiş ve dx11 kullanıyordur. Tabi buda ufakta olsa bir performans etkilemesi yapar
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomax13 -- 8 Ağustos 2015; 1:26:18 >