Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1202
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 10 Oyunlardan atma sorunu !
A
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle herkese selamlar , çıkış gününden itibaren windows 10 64bit home kullanıyorum (lisanslı - yükselttim) fakat kullanmaya başladığım günden beri oyunlarda yaklaşık yarım saatlik veya 1 saatlik oynama süresinden sonra oyundan atma sorunu yaşıyorum.Aynı sorun windows 7 kullanırken yoktu , ayrıca tüm driverlarım güncel. Hatta ekran kartı için ek olarak beta driver bile denedim yine işe yaramadı...Ayrıca bu sorun orjinal veya korsan oyun farketmeksizin hepsinde oluyor.Açıkçası şimdiye kadar sadece cs:go'da bir sıkıntı yaşamadım...Bunlara ek olarak pc'nin ısınmasını vs. kontrol ettim fakat herşey normal , zaten bu sorun windows 10'a geçtikten bu yana ortaya çıkan bir sorun.

Denediğim oyunlar : Witcher 3 - Tomb Raider - Dying Light - Batman Arkham Knight - GTA V - Counter Strike Global Offensive (sadece bu atmadı)

Özetle Sistemim : Intel core i5 4670
8GB 1600mhz gskill ram
Asus Radeon R9 270X 2gb DirectCU2 versiyonu

bahsettiğim gibi w7 sürümünde böyle bir sıkıntım yoktu , w10'a geçmemle birlikte başlayan bir sorun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.