Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1123
Tıklama
0
Öne Çıkarma
windows 10 kullanıcı oturumu sorunu
W
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba windows 10 creators update 64 bit temiz kurulum ile bilgisayarıma format atarak sıfırdan yükledim. Herşey gayet düzgün çalışıyor sadece tek bir sorunum var, internettede araştırdım bulamadım.

Bilgisayarı kapat komutu ile kapattığımda bilgisayar kapanıyor. Bir sonraki bilgisayar açıldığında en son giriş yapan kullanıcı sanki oturum kapanmamış gibi sürekli oturumu açık gözüküyor.

güç düğmesi ayarlarından bakıyorum kapat komutunda uyku vb. yok, yani ayarlar doğru. hatta hızlı başlangıç tikini bile kaldırdım. fakat durum sürekli aynı.

Örneğin;

bilgisayarda x ve y adlı iki kullanıcı var.
1)bilgisayarı açıp x ile oturum açıyorum, işlerimi halledip bilgisayarı kapat diyorum. Burada uyku moduna kesinlikle almadan bilgisayar kapanıyor.çünkü tüm açık pencereler vb kapalı olarak açılıyor. uyku moduna alsaydı arka planda pencereler açık kalırdı.
2)tekrar bilgisayarı açtığımda y ile giriş yapıyorum işlerimi halledip kapamak istediğimde ; "x kullanıcısı açık, yinede kapatmak ister misiniz" diyor.

senelerdir bilgisayar kullanırım normalde bilgisayarı kapat dediğimizde kullanıcı oturumları da kapanması gerekir.

neden böyle bir şey ile karşılaşıyorum? creators update sorunu mu diyeceğim fakat internette hiç bir sorun bulamadım bununla alakası

yardımcı olur musunuz?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 29 Ekim 2017; 16:18:39 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.