Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
100
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows 10 Kullanıcı Dosyaları Gizleme
Y
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Windows 10 Home bir pcde birden fazla kullanıcı hesabı var. Bende kendime özel Microsoft Hesabı ile eşleştirdiğim bir kullanıcı hesabı açtım.Fakat başka kullanıcılar benim belgelerimi hatta onedrive dosyalarımı görüntüleyebiliyor. Bunu engelemenin bir yolu var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
geçen yıl
Binbaşı

Açtığın diğer hesaplar Yönetici modunda olduğu sürece birbirini görür, klasörüne sağ tıklayıp izinleri ayarlayabilirsin, ama sanırım bir şekilde açılabiliyor. Hiç olmadı bakmak isteyen Bitlocker olmadığı sürece gider usb üzerinden linux çalıştırır gene görür.

Win 10 Pro kullansan şifreleme kullanabilirdin, ama diğer 3.parti PGP/Veracrypt tarzı işlere yönel.

Bence Veracrypt kullan. Birimler > Yeni birim oluştur ile Standart bağımsız bir konteynır oluşturup onu bağlarsın disk olarak... Boyutunu sen belirle, verilerin ne kadarsa... İyi de bir şifre oluştur, bir de header zarar görürse onu da yedekle... Mesela benim böyle 2 GB'lık bir alanım var, içine portable Firefox koyup kullanıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.