Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
937
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Window 10 format hatası bilgisayar açılmıyor ACİL YARDIM
4
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bugün format atmaya başladım her şeyi sıfırlıyordum %15 lerde falan hata verdi bir tek iptal seçeneği vardı bastım ekrana bir çok seçenek çıktı bende windows 10 a devam et tarzı bir şey yazıyordu ona bastım ama bilgisayar açılmıyor toshiba yazısında kalıyor sürekli yeniden başlatıyor kendisini güvenli moda da geçemedim ikinci işletim sistemi olarak kali vardı onunla açabildim bilgisayarı ama benim windows u açmam lazım nasıl yapabilirim bunu ?



R
8 yıl
Çavuş

Biryerlerden windows 8-7 cd veya usb bulup enbaştan format atman gerekiyor hangi kaynaktan kurduysan windows 10u dosyada eksiklik olma olasılığı yüksek şuanda windows 10 ücretsiz win 7-8 format atıp kendi sitesinden kurmanı tavsiye ederim .. :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
4
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bilgisayarı aldığımdan beri 8 vardı windows 10 u kendi güncellemesinden kurdum yani internetten indirip kurduğum hiç olmadı daha önceden de böyle format atmıştım ama bir sorun çıkartmamıştı dediğiniz gibi yapsam orjinalin dışına çıkmış olmam dimi ?




Bu mesajda bahsedilenler: @Rillerul
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.