Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
2006
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Winamp Remote
J
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

WİNAMP REMOTE

Telefonda wireless olmasını istememiz için bir sebep daha “winamp remote” . Nullsoft un son bombası olan bu beta yazılım sayesinde hafıza kartlarının yavaş yavaş sonu göründü bence. Şu an yaptığım denemeler sonucu gerçekten şaştım kaldım. Winamp remote un amacı bilgisayarımızın harddiskine uzaktan erişerek bütün ses ve videolarımıza kablosuz ağ olan herheangi bir yerden bağlanmak ve bunları telefon üzerinde dinlemek ve izlemek. Ben kendi denemelerimde telefonum Nokia N80 üzerinden bilgisayarıma bağlanma şeklini REAL PLAYER üzerinden .rm uzantısı kullanarak sağladım. Kendi belirlediğim mp3 klasörüne telefondan bağlanarak bütün mp3 leri stream olarak dinleyebildim. Asıl beni şaşırtan ise video dosyalarına da ulaşabilmem oldu. İzleyebildiğim en yüksek çözünürlük 640x480 çözünürlükteki wmv dosyası idi. Wmv ve mpeg olan videoları izleyebildim ancak avi dosyaları şu an açamadım. Ama denemelerim devam ediyor.

Programın kullanımı şöyle

Öncehttp://www.winamp.com/player adresinden Winamp ın son versiyonu olan 5.51 i indiriyoruz ve kurulum esnasında bize winamp remote u kurmak isteyip istemediğimiz soruluyor ve tabiki kabul ediyoruz, kolayca yeni bir hesap açıyoruz ve winamp remote bu kadar basit şekilde kullanıma hazır hale geliyor. Programa video ve müzik klasörlerimizi tanıtmak için sağ alttaki winamp remote simgesine sağ tıklayıp configurations a girip Add butonuna basarak klasörleri gösteriyoruz.
< Resime gitmek için tıklayın >

Şimdi geldi sıra bağlanmaya. Bağlantı için iki seçenek var. Başka bir bilgisayardan bağlanmak veya cep telefonumuzla bağlanmak.
İstersek başka bilgisayardan istersek de cep telefonumuzdan girmek için kullanacağımız adres şu:

http://winamp.orb.com

Bu adrese girince karşılaşacağımız ekran şu:
< Resime gitmek için tıklayın >
Burda winremote kurulumunda seçtiğimiz kullanıcı adı ve şifreyi giriyoruz.

Karşılama ekranı gördüğünüz gibi.
< Resime gitmek için tıklayın >

Video yada Audio dosyaları arasında seçimi sağ üstteki bölümlere tıklayarak yapabiliyoruz. Tıkladığımız zaman az önce configurations da girdiğimiz dosyaları görebiliyoruz.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Geri kalan buraya tıklayarak istediğimiz müziği ya da videoyu izlemek. Ayarlarım ise aşağıdaki gibi. Siz istediğiniz gibi deneyebilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Önemli Not: Ben burada dosyaları görebilmek için sizinde gördüğğünüz gibi Real Player kullandım ayarlarda. Şarkının veya videonun üstüne tıkladığınızda direkt Real Player a geçiyor. Burada dikkat etmemiz gereken önce Real Player a gidip, bağlantı ayarlarında erişim noktasını, wireless için kullandığınız erişim noktası yapmak.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junex -- 24 Aralık 2007; 22:26:51 >

»
16 yıl
Binbaşı

Paylaşım İçin Tşekkürler Emeğe Sygı..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
16 yıl
Çavuş

Güzel Paylaşım Teşekkürler


Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
16 yıl
Yarbay

vay be güzel bir paylaşım gerçekten süper bişey


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Eğer stream seçeneğinde 3gp seçersek tüm videoları izliyoruz ama 3gp kalitesinde. ama real media .rm seçersek çok kaliteli izliyoruz ama avi lerde görüntü aktarımı olmayabiliyor. wmv ve mpeg ler çok rahat. güzel bişe .



T
16 yıl
Teğmen

R
16 yıl
Yarbay

winamp ile çalışıo yani bilg.teki ile... buda haybide media oynatıcı yüklemek demek


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl
Yarbay

denedim çok güzel gerçekten teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.