Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1171
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Win7 Dvd Okuma Sorunu
M
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Mehaba arkadaşlar geçenlerde bilgisayarıma win7 ultimate 32bit kurayım dedim sorunlarım kurulumda başladı dvd rom ile win7 yi birtürlü kuramadım kurulumun ilk aşamasında hep takıldı bilgisayar sonradan usb yöntemiyle kurdum win7 yi fakat şuan bilgisayarıma herhangibir cd taktığımda dvdrom cd yi okumaya başlayınca bilgisayar donuyor ve hdd ışığı sürekli yanmaya başlıyor bilgisayar tam olarak kilitlenmesede bir işlem yapamıyorum cd yi çıkardıgımda birkaç dakika sonra kendiliginden düzeliyor Lg dvd vardı dedim acaba sorun bundamı gittim samsung aldım yeni birtane ondada aynı sorun bu arada bu dvd ler xp de sorunsuz çalışıyor ne denediysem olmadı yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin...

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



H
14 yıl
Binbaşı

Kurulum sırasında flash disk takılıysa sorun cıkıyor windows 7 de ,takılıysa çıkartıp deneyin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
14 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

kurulum sıransında herhangibir şey takılı değildi zaten şuan win7 yi kurdum ben fakat cd okutamıyorum..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.