hayirli ramazanlar oncelikle. elimde asus rt n12 d1 repeater var buna wifi booster baglamam gerek bunun icin bilgili arakadaslardan yardim istiyorum kac mw lik booster bana 1mw yeter diye dusunuyorun wifi alacagim mesafe 150 mt civari ama cihaza uygun olurmu sıkıntı cikarmi tavsiye ve yardim lutfen
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
wifi booster tarzı ürünler pek kullanılmıyor. 150 metre mesafede direk görüş varsa router'in kendi üstündeki antende yeterli olması lazım. Ev içinde biryerdeyse wifi alacağınız tarafta cam kenarı biryere yerleştirin routeri birde öyle deneyin. Sinyali yine alamazsa firmware update yapıp tekrar deneyin. Router ayarlarında varsa enerji tasarrufu kapalı ve sinyal gücü full seviyede olsun.
disariya anten koyup denedim fakat ancak 1 dis cekiyor ve oda stabil degil kopmalar oluyor anteni cikarttigim yerde laptop um la tarama yaptiriyorum 2 dis olarak baglaniyor evde 2 pc oldugu icin usb adaptor almadim tekrar yayin yapmak istedim ama iyi sonuc alamadim yayin yapan arkadasta tplink modem vardi ama cift anten yeni modellerden oda antenini disariya koymus acaba ordan mi guc artirimi yapmak lazim sizin dediklerinize bakicam guc tasarrufu ve firmware iyilesme olur inşaAllah tesekkur ederim tavsiyelerin icin
Denemelerden yine sonuç alamazsanız eğer, outdoor AP cihazı almak en doğrusu. ubnt loco m2, tp-link wa7210n gibi bir cihaz alıp ordan gelen bağlantıyı routera aktarıp ev içinde kullanırsınız.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >