iyi günler arkadaşlar. wifi adaptör almam lazım ama kafam çok karışık bir çok ürün var piyasada. ben backtrack destekli bir ürün arıyorum ve biraz uzun mesafeli olması lazım. normalde laptopta 1 nokta çeken yeri en az 3 nokta çekebilecek bir cihaz arıyorum.
bunun dışında alfalar varmış ama onların da sahteleri varmış güvenemedim pek. 036h modeli öneriliyor o da n bandını desteklemiyor sanırsam.
50 tl bütçeyle söylediklerimi karşılayacak bir ürün arıyorum +-10 tl olabilir. öneride bulunacak arkadaşlar ürünü alabileceğim güvenilir site linkiyle yaparsa daha iyi olur. şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
inca marka olanı al biri 150 mps digeri 300 mps bağlantı hızını çok etkiler incayı öneririm çekim günü hemen hemen aynıdır ikisininde
Çok merak ediyorum, bu söylediklerinizi neye dayanarak söylüyorsunuz. Biraz bilgi verir misiniz? Ne zaman 300, ne zaman 150 bağlanacağını açıklar mısınız? 2.4 ghz de 300 Mbps bağlantının şuandaki wireless interference e göre nerdeyse imkansız olmasına göre ne farkedecek?
ben backtrack destekli bir ürün arıyorum ve biraz uzun mesafeli olması lazım.
normalde laptopta 1 nokta çeken yeri en az 3 nokta çekebilecek bir cihaz arıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-signal-king-2000mw-48dbi-150mbps-ralink-3070-131533614/detay/
böyle bişey buldum ama ne kadar doğru emin değilim o yüzden size sormak istedim.
bide bunu buldum
http://www.hizlial.com/inca-iuwa-300n-300mbps-11n-10-dbi-cift-anten-wireless-adaptor/30.026.1351.0017
backtrack 5 var bende acaba bu işimi görür mü?
bunun dışında alfalar varmış ama onların da sahteleri varmış güvenemedim pek. 036h modeli öneriliyor o da n bandını desteklemiyor sanırsam.
50 tl bütçeyle söylediklerimi karşılayacak bir ürün arıyorum +-10 tl olabilir.
öneride bulunacak arkadaşlar ürünü alabileceğim güvenilir site linkiyle yaparsa daha iyi olur.
şimdiden teşekkürler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.