Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
172
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wife ye Otomatik Bağlanma
P
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Bir modem, bir Tablet var, modemde intermet yoktur, local olarak kullanıyoruz, tableti her kapatıp açtığımız da otomatik bağlanmıyor, tabletten wifiye girip kayıtlı olan ağa bir kez tıklayınca direk bağlanıyor, ama modeme internet verdiğim zaman böyle bir sorun yok, bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim. Tableti yüksek bir yere astigimiz için sürekli sandalyelere çıkıp ayarlardan wife kablosuz adı görünüyor tıklıyoruz Şifre kayıtlı zaten tekrar sormuyor bağlanıyor

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
geçen yıl
Yarbay

tablet wifi kullanımında güç tasarruf modu vardır. bu devre dışı bırakılırsa, wifi'ye bağlanmak için her seferinde sandalye üzerine çıkarsınız. kayıtlı ağı silip yeniden bağlanmaya çalışırken tercih yapabilirsiniz. ama tableti ortadan kaldırmak kökten çözüm olacak sanırım. garip bir sisteminiz varmış. zevkler tartışılmaz derler..



P
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

Dediğinizi deyecem, ama wifi ye ilk kez bağlanırken öyle bir seçenek yoktu galiba, ama üst menüden ayarlardan vs ne kadar güç tasarruf özelliği varsa bulup devre dışı bırakırım



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.