Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
599
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WhiteBIT TR'den 105$'a Kadar Kazanma Fırsatı 🥳🤩
W
3 ay
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Barcelona ve Trabzonspor'un sponsoru olan Avrupa'nın Lider Kripto Borsası WhiteBIT bu sefer de "WhiteBIT TR - Başlangıç Bonusu Etkinliği" ile geldi! 🥳 🥳


Kripto macerana WhiteBIT TR ile başla, ilk yatırımına bizim de katkımız olsun!


Peki Tam Olarak Nasıl Katılabilirsin?


1. WhiteBIT TR'ye kayıt ol

2. Kimlik doğrulama (KYC) adımını tamamla


ve 6$ bakiye kazan!


Ayrıca Getirdiğin Her Arkadaşın için 3 USDT Daha Kazanarak 105$'a Ulaşma Şansını Kaçırma!



Etkinliğe dair tüm detayları öğrenmek için etkinlik sayfamıza da göz atabilirsin:Etkinlik Sayfası



Aklına Takılan Bir Soru Mu Var?

WhiteBIT TR hesabını oluştururken kullandığın e-postadan support@whitebit-tr.com adresine bir e-posta gönder veya istersen doğrudan https://whitebit-tr.com/ adresinden 7/24 canlı sohbete bağlan.






WhiteBIT Güvenlik Bakımından Neler Sunuyor?


CoinGecko & CoinMarketCap’te hacme göre ilk 6 kripto borsası arasında olan WhiteBIT, aynı zamanda 1000 üzeri uzman çalışanı ve 1000 üzeri kurumsal müşterisiyle beraber aylık 44.7 milyon site ve uygulama ziyaretçisi mutlulukla 350 üzeri işlem çiftinde işlem yapabilmektedir.


Litvanya Cumhuriyeti, Avustralya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti ülkelerinde de lisanslı olan köklü Avrupa borsası WhiteBIT, aynı zamanda PCI DSS, ISO/IEC ve GDPR sertifikalarıyla 5.5 milyon kullanıcısının güvenini kazanırken platformun varlıklarının %96’sını soğuk cüzdanlarda saklayarak kullanıcılarını 7/24 düşünmeye devam etmekte, bağımsız denetim kuruluşu CER.live tarafından aldığı en yüksek AAA güvenlik seviyesiyle en güvenli 3 borsa arasına girerek ise akılda şüphe bırakmamaktadır.


AML kontrollerini de elden bırakmayan ve her işlemi rutin kontrollerden geçiren WhiteBIT TR her zaman emniyeti ön planda tutmaktadır. Saniyede 1.5 milyon talebi işleyen güçlü ticaret motoru ile alım satımların her zaman en üst seviyede desteklenmesini sağlamaktadır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteBIT TR -- 23 Haziran 2024; 15:30:4 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.