Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
43
Cevap
28392
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: WEP mi WPA mı? (3. sayfa)
S
13 yıl
Yarbay

WPA kullanıyorum



A
13 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

quote:

Orijinalden alıntı: Atehaa

quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

quote:

Orijinalden alıntı: Atehaa

Konuyu hortlatıyorum

wpa kullanıyorum WPS kapatmalı mıyım ???

wi-fi kullanmıyorsanız kapatmanızda yarar var .onun dışında kapatırsanız zaten router ile kimse giremez . 8 haneli pin kodunuzu değiştirin derim

Teşekkürler yardım için, benim anlamadığım nokta şu wpa ve wep birer şifreleme yöntemleri peki wps ne yani mantığını anlamadım neye yarar çözemedim kısaca ve basitçe anlatabilir misiniz ??

bir tür güvenlik yazılımı gibi düşünebilirsiniz .ama değildir . şifre genelde modemin alt tarafında olur . yani bir tür standart protokülüdür .
örneğin modemlerde wps butonu oluyor . bu button evdeki bilgisayarınızın şifre girmeden bağlanması demektir ki .sadece evdeki bilgisayarınız bağlanabilir .endişelenecek bir durum yoktur . çünkü button basmadığınız sürece kimse bağlanamaz .
en yüzeysel şekliyle anlattım

Fiziksel bir koruma sistemi :D Teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl
Yüzbaşı

peki airties rt-205 modeminde WPA1/WPA2 ortak modu diye bir seçenek var ben onu kullanıyorum farkı varmıdır diğerlerinden????


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay

wpa daha sağlamdır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.