Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
28880
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Webcam ters gösteriyor
H
12 yıl
Er
Konu Sahibi

Değerli arkadaşlar, Asus marka Dizüstü bilgisayarımın kamerası msn de kameralı görüşme esnasında karşı tarafta görüntü ters görünüyor. Latop'umun webcam'ı dahili kamera . Denetim masasında kamera ya girdim ayarlar falan bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



Ü
12 yıl
Çavuş

Webcam ayarlarından settings penceresinde image flip die bir kutucuk var eger orda tik vrsa kaldur düzelir kamre ayalrına da msn accıkken ses ve görüntü ayarlrından webkamera ayarlarından girebilirsn :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Er
Konu Sahibi

Değerli ümran, webcam ayarlarından demişsiniz ama hiç bir yerde webcam ayarlarını bulamadım. Denetim masası+Aygıtlar ve yazıcılar+webcam'e tıklıyorum. Webcam özellikleri geliyor. Donanım a tıklıyorum Bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyor.+Özellikler'i tıklıyorum.Ayarları değiştir ikonu geliyor. Webcam özelliklerinden gene bu aygıt düzgün çalışıyor diyor. Sizin anlayacağınız yapamadım bir türlü...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Er
Konu Sahibi

Yokmu yardım edebilecek kimse acaba?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yüzbaşı

Bu sorunlar yalnış sürücü kaynaklı oluyor. cihazla beraber gelen driver cd'sinde var olan sürücüleri kullanın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Çavuş

Cihazla beraber gelen cd den yükleme yapmak mantıksızdı. Çünkü içinde ısrarla söylüyorum windows 7 driverları var orjinal cd sinin. Ben sizden Windows 8 driverını istiyorum cameranın. Israrlarınıza istinaden bilginiz olsun diye söylüyorum WİNDOWS 7 X64 ORJİNAL DRİVER'İNİ YÜKLEDİM TERS OLAN GÖRÜNTÜ DE ARTIK YOK! Windows 8 sürücüsü bulabilen ya da aslında yapabilecek olan varsa yazarsa sevinirim. Ziyadesi ile durumu izah ettim.



6
11 yıl
Teğmen

kasayı yan yatır





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.6.6 -- 17 Mart 2013; 2:15:31 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.