Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
764
Tıklama
0
Öne Çıkarma
webcam ile güvenlik nasıl yapılır...
K
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar iyi akşamlar, hayırlı ramazanlar. herkeslere çalışmalarında başarılar dilerim. bir sorum olacaktı. şimdi evimde oturma odamda bilgisayarım var. yaklaşık on metre civarında bir usb kablo yaptırsam çocuk odasına webcamı koyup ordan bilgisayarıma bağlasam, görüntü alabilirmiyim. yani usb kablonun uzunluğu en çok ne kadar olur. ayrıca bu görüntü alma işini bir programla yapsam hangisini önerirsiniz. kayıt yapmayacam sadece izleyecem. yani oturma odasında bilgisayarla uğraşırken, programı açıp, çocuk odasında uyuyan çocuğumu arada bir kontrol etme amacındayım. ne önerirsiniz...



G
17 yıl
Yüzbaşı

filtreli kablolar var fiyatı biraz maliyetlidir ama onları kullanırsanız sorun çıkarmaz. webcamin kendi programını kullanabilirsiniz yada amcap gibi programlar var kayıtta yapabilirsiniz isterseniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ilginize teşekkür ederim, filtreli kablo derken tam olarak neyi kast ettiniz. ayrıca bir elektronikçide uzun bir usb kablo yaptırsam aynı sonucu alamazmıyım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
17 yıl
Yüzbaşı

iki ucunda bir silindir şeklinde kutu olur filtre diye kast ettiğim şeyler o onun yanında webcami okadar uzun bir kabloyla kullanmayı denemedim tercih size kalmış. denemeden kesin sonucu elde edemessiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkür ederim, deneyeceğim. iyi çalışmalar...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.