Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
358
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Web Sitemi Düzenlerken Şekili Kayıyor
E
22 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar,Başkasının (Örn:arkadaşım) yaptığı web sitelerini Win98 ile birlikte gelen Frontpage 2.0 (başka grafik yönlü yazılmları da denedim) içeriğini değiştirmeye çalışınca birden şekil kayıyor.Acaba bu neden.Aynı yerleri not defteri ile değiştirdiğimde (html bilmiyorum kasıyor :) şekile birşey olmıyor.Ama not defteri ile açıp baktığımda ya Fronyp2 yada 2000 diyor.Size sitemin ana sayfasını göndereyim düzeltebilirseniz e-mektup adresime yollarsınız nasıl yaptığınızıda.İndirmek İçin:http://tolgaulguns.sitemynet.com/anasayfam.zip (6 Kb)
yardim@postamatik.com
http://www.trdonanim.cjb.net
Yazar

Enver Tolga Ülgün



F
22 yıl
Binbaşı

frontpage ile hazır bir web sayfasını açınca sayfanın kodlarını kendi kafasına göre sıraya koyuyor ve karışıklık oluyor.en sağlamı seninde belirttiğin gibi kasıla kasıla not defteri ile düzenlemek.yada 1stPage2000 programı ile dene.bu program html editörü.
www.download.com dan ara bul indir.
<img src='http://kralonline.sitemynet.com/linux.gif' border=0>



D
22 yıl
Yüzbaşı

eğer kendi kodladıgın bır sıte olsaydı bu konuda sana yardımcı olurdum ama herzaman kaopyacılıga karsı olmusumdur ve hala oleyim!

Feel the warmth..!
www.donanimhaber.com



E
22 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Ne edeyim arkadaşım siteye sahip çıkan olmadı buradan yani senden de yardım istedim yine ses çıkmadı.Sitem yedi ay askıda kaldı oyle tasarımla artık o tasarım düzeltilse bile tiksiniyorum.Yani bende kopya olayına karşıyım ama o kadar da artık değişmedik yeri kalmadı be sitenin taklit felanda değil girip bakarsan görürsün ama arakladık işte.Eğer ilgileneceksen şu bahsettiğin tasarımlardan bitanesine kıyıp hediye edebilirsin.

http://www.trdonanim.cjb.net
Yazar - E.Tolga Ülgün



D
22 yıl
Yüzbaşı

yinete kopyacılık yapman gerekmezdı. sımdıkı sıte tasarımın bence cok hos ayrıca ıı tutar dıede dusunuyorum. cunku cok kullanıshlı bır tasarım bence

Feel the warmth..!
www.donanimhaber.com



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.