Merhabalar, Turk telekom mobil online işlemlere web üzerinden giriş yapabilen var mı. Ben aylardır giriş yapamıyorum. Şifre hatalı diyor. Şifre alıyorum kabul etmiyor. Sms ile şifre istiyorum hata veriyor. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm nafile çözülmüyor.. online işlemler programı ile sorunsuz giriş yapabiliyorum. İlginç bir durum. En son genel müdürlükten aradılar kayıt oluşturdular. Temsilci bende denedim olmadı dedi :) siz de bir dener misiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Turk telekom mobil online işlemlere web üzerinden giriş yapabilen var mı. Ben aylardır giriş yapamıyorum. Şifre hatalı diyor. Şifre alıyorum kabul etmiyor. Sms ile şifre istiyorum hata veriyor. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm nafile çözülmüyor.. online işlemler programı ile sorunsuz giriş yapabiliyorum. İlginç bir durum. En son genel müdürlükten aradılar kayıt oluşturdular. Temsilci bende denedim olmadı dedi :) siz de bir dener misiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >