Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1803
Tıklama
0
Öne Çıkarma
wd elements 500gb//adaptör bozuldu
B
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

azönce harddisk adaptörünün üstüne cep telefonu düştü ve artık adaptör çalışmıyor. adaptörün bu kadar dayanıksız oluşu zaten sinir bozucu ama bi de dosyalarıma erişemiyorum...

istanbulda nereden bulabilirim, servisi filan varmıdır? konvansiyonel bir adaptör değil, jackı filan farklı.. bu model için özel üretilmiş sanırım...
teşekkürler



P
15 yıl
Yarbay

Nasıl bir adaptör olduğunu bilmiyorum ama yaklaşık 8 adet uç takımıyla satılan voltaj ayarlı adaptörler var. Onlara bakabilirsin. Geçen sene Praktiker'den almıştık bir tane.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 18 Ocak 2009; 14:43:39 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

evet bahsettiğin adaptörleri biliyorum ama bunun ucu s-video kablosu gibi, normal dişi ya da erkek uçlu değil yani..



V
15 yıl
Binbaşı

adaptörün aynısından elbette bir yerlerde bulursun. elektronikçilere bakman lazım. istanbul karaköyde selanik pasajı diye bir yer var. orası elektronikçi çarşısı birinde vardır. eğerki bulamadın elinde adaptörle aynı değerlere sahip yeni bir tane alıp, bozuk olanın kablosunu kesip yeni aldığın adaptöre bağlarsın. ben yapamam dersen elektronik tamiri yapan yerlere götür yaparlar.
aman elindeki adaptörün üzerinde yazan değerlerde aynı olsun, ben bir kere başka bir adaptör ile denedim bendeki hariciyi çalışmadı. harici bir bozsaydı arşivin yarısı uçardı resmen. bende ki haricide WD ama başka modeli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
_
14 yıl
Binbaşı

Benim de bozuldu arkadaşlar nasıl çözdünüz acaba sorunu? Bu arada s video gibi girişinin pinlerinden biri kırılmış sanki ondan bozuk.. O kabloyu değiştirmem yada yeni adaptör almam lazım ne yapabilirim nereden bulabilirim? Teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.