Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
709
Tıklama
9
Öne Çıkarma
WatchOS 11 tanıtıldı: İşte yenilikler ve güncelleme alacak modeller
A
2 ay
Yarbay
Konu Sahibi


Apple, bugün düzenlenen Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC24) etkinliğinde iOS 18 başta olmak üzere yeni yazılım güncellemelerini tanıttı. Bunlardan birisi de WatchOS 11 oldu. Apple Watch'lar için sunulacak güncelleme, küçük çaplı yeniliklerle geliyor. İşte watchOS 11 özellikleri ve güncelleme alacak modeller



watchOS 11 yenilikleri neler 🆕



WWDC 2024 etkinliğinde, Apple'ın belki de en büyük odağı iOS 18 oldu diyebiliriz. watchOS 11 ise, bir önceki sürüme kıyasla WatchOS'un eksik özellikleri tamamlıyor. Elbette bunlarla birlikte küçük çaplı değişiklik, yeni özellik ve iyileştirmeler de güncelleme içerisinde bulunuyor.



Ayrıca Bkz.iOS 18 tanıtıldı: İşte iOS 18 özellikleri ve yenilikler




Her zaman olduğu watchOS 11, yeni sağlık özellikleriyle birlikte geliyor. WatchOS 11'in belki de en önemli özelliği, antrenman yoğunluğunun ve süresinin vücudunuzu zaman içinde nasıl etkilediğini değerlendiren antrenman modu.



Antrenman modu ve Vitals 🏃‍♂️



Apple Watch artık Antrenman modu sayesinde egzersiz rutininizin yoğunluğunu ve bunun dinlenmenizi nasıl etkileyebileceğini ölçmenin bir yolunu sunuyor. Böylece kalp atış hızınız ve temponuz gibi verileri, kilonuz ve boyunuzla birleştirerek antrenman eforunuza ilişkin 1-10 arası bir puan alabiliyorsunuz. Üstelik bunun yanında "sağlık ölçümlerine" hızlıca göz atmanızı sağlayan yeni Vitals uygulaması da tanıtıldı.



Böylece aktivite hedeflerini haftanın gününe göre özelleştirebilecek, birden fazla sağlık ölçümünün ne zaman hatalı olduğunu öğrenebilecek ve dinlenme gününe ihtiyacınız olduğunda hedefleri duraklatabileceksiniz.  Ayrıca hamilelik için gebelik yaşını gösterebilecek yeni döngü izleme özellikleri de olacak. Arayüz bölümünde ise WatchOS 11 makine öğrenimi kullanan yeniden tasarlanmış bir Fotoğraflar saat yüzü sunuyor. Böylece Apple Watch, en iyi görünen fotoğrafları otomatik olarak seçilebilecek.




Yeni güncellemeyle Canlı aktiviteler de Apple Watch’a geliyor. Bir diğer gelişme ise, WatchOS 11 ile Apple, Double Tap'ı yani Çift Dokunuş Hareketini'de geliştiricilere açıyor. Kaçıranlar için Apple Watch Series 9 ve Ultra 2'de mevcut olan Double Tap, yalnızca Apple'ın kendi uygulamalarında mevcuttu ancak artık geliştiriciler bu özelliğe erişebilecek.




  • Fitness uygulaması için özelleştirilebilir "Özet" modu

  • Yeni Antrenman Yükü özelliği

  • Fitness uygulaması için yeni dinlenme günü modu

  • Kalp atış hızı, uyku ve daha fazlasını izlemek için yeni bir "Vitals" uygulaması

  • Smart Stack için akıllı öneriler, canlı etkinlik desteği, Check In ve daha fazlası

  • Yeni Çeviri uygulaması

  • Üçüncü taraf geliştiriciler için yeni Double Tap API

  • Yeniden tasarlanan Fotoğraflar yüzü



watchOS 11 çıkış tarihi 📅



Apple, WWDC24 etkinliğinde watchOS 11'i tanıttı ve geliştiriciler için beta sürümünü yayınladı. Halka açık beta ise yaklaşık bir ay sonra yayınlanacak. WatchOS 11'in tam çıkış tarihi kesin olmamakla birlikte, kararlı sürümün Eylül aylarında çıkması bekleniyor.



watchOS 11 güncellemesi alacak Apple Watch'lar ⌚







 Haberi Portalda Gör

Pil ömrü ne kadar düşecek açıklandı mı
Yoruma Git
Xloud - 2 ay +4
Pil işini çözmeleri lazım kaç yıl geçti çözemediler. iPhone de sürekli yenilik yapıyorlar ama saat tırt
Yoruma Git
Portraitclub - 2 ay +4
X
2 ay
Yarbay

Pil ömrü ne kadar düşecek açıklandı mı




P
2 ay
Yarbay

Pil işini çözmeleri lazım kaç yıl geçti çözemediler. iPhone de sürekli yenilik yapıyorlar ama saat tırt



Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 ay
Teğmen

Sayın editör watchos 11 watch seri 6 ve üzeri destekleyecek haberi düzeltmelisiniz



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

N
geçen ay
Binbaşı

gün içinde hiç takmıyorum, sadece 2 saat antrenmana gidiyorum, diğer gün bazen sarj bitmiş oluyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Portraitclub
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.