Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
172
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Warface'in Yeni Beta Süreci Başlıyor
Q
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



    Crytek'in batı çıkışı oldukça geciken Free to Play FPS oyunu Warface, Rusya sunucularını çok öncesinde açmıştı. Kuzey Amerika, Avrupa ve Türkiye sunucuları adına resmi bir bilgi vermeyen Crytek, betanın haberini verdi.
 
    Belirtilenlere göre Warface'in yeni beta süreci, Gamescom'un başlangıcıyla birlikte start alacak. Yani oyunun yeni kapalı betası 21 Ağustos tarihinde başlayacak. Betayla birlikte her üç sunucunun da kapıları açılacak. Açık beta veya oyunun çıkışı adına herhangi bir haber henüz paylaşılmadı.
 
 




M
11 yıl
Yarbay

Daha 2 gün önce Rusya versiyonu indirip oynadım biraz. Çok hoşuma gitti. Rusça anlayamadığımdan ayar falan yapamıyordum şimdi en azından İngilizcesi gelirse süper olur.
Bir de umarım Türkiye lokasyonlu serverlar olur.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

K
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

Daha 2 gün önce Rusya versiyonu indirip oynadım biraz. Çok hoşuma gitti. Rusça anlayamadığımdan ayar falan yapamıyordum şimdi en azından İngilizcesi gelirse süper olur.<br>Bir de umarım Türkiye lokasyonlu serverlar olur.


beta.gface.com da daha önce 2 kere açılıp kapandı ingilizce betası.

bir pc oyununda gördüğüm en iyi sis bombası efekti var (yüksek ayarda)
bol bol sis atınca fena atmosfer oluyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keras -- 14 Ağustos 2013; 11:11:46 >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.