Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
138
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Vücut eşitliği geliyor
S
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Edinilen bilgiye göre Nasa ya kadınların hormonlarını arttıracak yada erkeklerin hormonlarını kısarak beyinlerde kadın ve erkek vucudunun aynı oranda çekici algılanmasını sağlayacak.Şuanda çoğu beyin kadın vucudunu daha çekici görüyor ve öyle kabul ediyor çünkü hormonlardan ötürü beyinler öyle algılıyor.

Bu gerçekleşirse artık kız beni terketti gibi sorunlarda ortada kalmayacak artık kızlarda çıkma ve evlenme teklifi edebilecek herşeyin aşağı yukarı yarı yarıya olması bekleniyor.Pozitif hiç bir ayrımcılık olmayacak. Şu kız bana bakar mı gibi saçma sapan düşüncelere artık son.



M
7 yıl
Yarbay

Geç bile kalınmış bir hamle..



G
7 yıl
Çavuş

Kaynak totişkom



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yüzbaşı

Doğru mu bilmiyorum. Doğruysa iyi olurdu da neden böyle bir şeyi uzay araştırma merkezi yapıyormuş? Bu arada zaten yapay rahim geliştirildiğinde kadına gerek kalmayacak. Seks ihtiyacı da bir şekilde üstün teknoloji ile giderilebilir. Kadın üstünlüğü belki de son çırpınışlarını yaşıyor.



B
7 yıl
Binbaşı

nasa uzay araştırmaları yapmıyomuydu la?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

nasa uzay araştırmaları yapmıyomuydu la?

Bildiği tek kalburüstü kurum nasa olmalı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.