Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
385
Tıklama
0
Öne Çıkarma
VPS Ortaklığı
K
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar Aylık 49$'a 10 GB'lık HDD'li 300 GB Bandwithli Bir Vps Kiralamayı Düşünüyorum Paranın Yarısı Sizin Yarısı Benimdir 5GB'lik Alana İster Kendiniz Kullanın İster Müşteri Yaratın. mail : technodahi@gmail.com msn : technodahi@technomekan.com



Q
17 yıl
Yarbay

İşletim sisteminin ve panelin kapladığı yeri hesaba katmamışsın. Ort. 2-3 gb panel + OS yer kaplar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşım onların haricinde 10 gb boş var :D

bu arada şöyle olucak 60 lira vericen 5 sene boyunca kesintisiz 1 gb kullancan. 5 sene sonra ister ayrıl ister ayrılma devam et





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakalak -- 17 Temmuz 2007; 21:59:09 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl
Yarbay

Önce dediniz 49 $ ın yarısını karşılayın 5 Gb alan sonra dediniz 60 YTL verecen 5 yıl boyunca 1 GB kullanacan. Açıkcası benden size tavsiye öncelikle siz ne istediğinizi bilin daha sonra isteğinize uygun kişi arayın aksi halde o kadar çok tepki alırsınız ki siz bile tahmin edemezsiniz..

Yok illa 60 YTL ye 1 GB alan 5 yıl diyorsanız kesin faturayı yapalım sözleşmeyi gönderim parayı.eliminin altında 50 den fazla firmanın sefrveri var ama maksat sizin işiniz görülsün kullanacağımdan değil..

Bilginize,


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

abicim gerçekten nasıl yapacağımı kavrayamadım 49$ aylık kiralicam siz her ay 24$ dolar bana ödeme yaparak 2.5 gb'lik alanı ister kendinize isterseniz müşterilerinize kullanacaksanız. eğer dersenizki 24$ bana aylık çok parayı azaltıp gb'yide azaltırım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.