Merhaba arkadaşlar, konu yeri az buçuk yanlış olabilir farkındayım, fakat yine de açma gereksiniminde bulundum. Kullandığım ağ ortak bir ağ ve bu ağ üzerinden 15-20 gün öncesine kadar vpn aracılığıyla kullanım sağlayabiliyordum yasak uygulamalara(League of Legends, Counter Strike, Dota vs.) fakat şuan kullandığım 3 vpn programı da kullanım dışı kaldı. Sanıyorum ağda vpn programlarının kullanımını yasakladılar. Bunu aşmanın bir yolu var mıdır acaba, bilgilendirirseniz çok sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.