Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
543
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Volvo c30 high performance audio sısteme FOCAL Sub20 ???
U
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Volvo high performance audio sesı bılen volvoculara ozellıkle sormak ıstedım.

Mevcut bass yogunlugunu bıraz arttırmak ıstıyorum.
Lakın c30 da bagaj zaten ufacık. Koltuk altı ıcın 2 urun begendım ebat ıtıbarı ıle.

Vıbe aktıf koltuk altı ve folcal sub20 aktıf koltuk altı.

Bu ıkısı (yada su urun daha ıyı dıyorsanız tavsıye alabılırım) mevcut bass tonlamasına en uygun urun ne olur. Yada hıc macera aramasam mı.

Bır de guc ıcın akuden kablo cekılecek ama bu aktıf basslar ıcın dırekt kolona gıden +,- ses kablosundan paralel cekıyoruz dımı.

Bılgısını paylasan herkese sımdıden tesekkur ederım.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
9 yıl
Yarbay

Volvonun ses sistemi hakkında bilgim yok. Lakin premium bir marka olduğu için netliği yüksek olduğu kanısındayım. O nedenle vibe dan ziyade focal tavsiye ederim. Bu arada sub20 yazmışsınız ama sanırım bus20 yi kastediyorsunuz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Cihazda high level input var. Direkt olarak hoparlör soketiyle bağlanabilir. Elektrik kablosu aküden, tetik kablosu da cd çalardan çekilecek.




Bu mesajda bahsedilenler: @ufuk_acar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.