Bu ay avea'dan vodafone'a geçiş yaptım. Yalnız internet paketim ile whatsapp ve twitter'a girebilirken, internet tarayıcısı vb. internet gerektiren uygulamalara giremiyorum. Bir ayar mı yapmam gerekiyor?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
"Android İşletim Sistemi AnaSayfa -> Tüm Uygulamalar -> Ayarlar -> Kablosuz özelliği ve ağlar -> Mobil şebekeler -> Erişim Noktası Adları "Menü" tuşuna basılır ve "Yeni APN" seçilir. Ad : Vodafone Internet APN : internet Proxy : Bağlantı noktası : Kullanıcı adı : vodafone Parola : vodafone Sunucu : MMSC : MMS proxy'si : MMS bağ. nokt. : MMS protokolü : WAP 2.0 MCC : 286 MNC : 02 Kimlik doğrulama türü : Yok (ya da PAP veya CHAP seçiniz) APN tipi : default
"Menü" tuşuna basılır ve "Kaydet" seçilir."
Vodafone'un sitesinde ayarla ilgi açıklama varmış. Sitede yeni APN ekle diyor ama bende Vodafone Live seçiliydi, Vodafone TR'yi seçince düzeldi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.